011-40467248
Cart 0
All India Airtel Hd

Airtel Dth New Connection- HD Recorder Box With Free Pack- Navratri Special Today Offer

  •   5-Star |
  • 6 Reviews
27 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Months Dabang Sports SD Pack
  • Current Active Pack Pack Value 290 /month
  • 150+ Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

(6 customer reviews)
Price: Rs 2290
Sale: Rs 1440
You Save Rs.850 (37% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Airtel Dth New Connection Highlights

  • 150+ Channels and Services Free for 1 Months
  • HD Picture Quality
  • Unlimited Recording through USB
  • HD Media Player Set Top Box
  • Airtel Digital TV HD Connection worth Rs. 2000
  • 1 Months Dabang Sports SD Pack Free worth Rs 290
  • Free Installation & delivery within 4- 24 Working Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital HD Recorder & Media Player Set Top Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Digital TV
Type HD Media Player Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 4- 24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel Digital TV set-top-box

 

Airtel Setup Box Products Details:-

 

Airtel Digital TV

    • 1. 500+ Maximum Channels: Airtel Digital TV offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. HD Picture Quality & Digital Sound: Watch every detail in HD picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Airtel Digital TV’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it

 

  • 4. Unlimited Recording: Set your own prime time by simply plugging in an external storage device (pen drive) to record and watch at any time! Use the Event Based Recording feature to record your favorite series or use Time Based Recording to set a specific time for the record feature to start.
  • 5. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with With Airtel Digital Tv active services –
  • Universal Remote & HD Media Player Set Top Box- Through Universal Remote you can operate your TV & Set Top Box with Single Remote, You can also record any program in your pen drive

 

Offer Description:

  • With Airtel Digital TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 9 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • . The offer price also includes 1-months activation of Dabang Sports SD Subscription. You can use this set top box on HD & Normal Tv any pack after 1-months free subscription through Airtel Digital TV customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician.
  • . We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

6 reviews for Airtel Dth New Connection- HD Recorder Box With Free Pack- Navratri Special Today Offer

  1. :

    My order No Is # YRS148575

    Very Good Offer & Service

  2. :

    I have purchase this offer in republic day sale. Very Good Products. My Installation has been also done with in 3 hours. Thank you onlinedth team for offering me very good price for airtel dth new connection

  3. :

    Nice Products

  4. :

    Very Good Product, Price, Offer & Service

  5. :

    Service is relay very good

  6. :

    Installation done very fast I am very happy with onlinedth.co.in offer & products

Add a review

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. 6months package with new connection?
    Ans. Dear Customer Six month package with new connection are available. You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q2. Monthly pack detail
    Ans. Dear Customer, All information are available on our website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q3. 6months package with new connection?
    Ans. Dear Customer, All information are available on our website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q4. Today
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q5. 6month dabang sport package
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q6. Monthly pack details
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q7. 6 month
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q8. 6 month package with new connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q9. 6 month pack with new connection???
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble for our side
  • Q10. Monthly recharge rates
    Ans. Dear sir monthly reacharge rates 360rs
  • Q11. How many days u take for delievery?
    Ans. We will install it after lockdown is over.
  • Q12. New connection
    Ans. 1510 for HD 1240 for SD
  • Q13. I want channel animal planet Tamil and discovery Tamil
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q14. I need Airtel connection today
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information in our webside
  • Q15. I need Airtel hd dth new
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.