011-40467248
Cart 0
All India airtel multi connection

Buy Airtel Digital Tv Multi Connection – SD Set Top Box With 1 Month Free Pack

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
27 Sold in last 45 minutes.
  • Dabang Sports SD for Add On Set Top Box
  • Current Active Pack Value ₹231 /month
  • 175+ Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Price: Rs 1831
Sale: Rs 830
You Save Rs.1001 (55% OFF)

Out of stock

(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Airtel Digital Tv Multi Tv Connection Highlights

  • SD Set Top Box for 2nd or 3rd or 4th Tv
  • Free Installation & delivery within 4- 24 Hours in All Over India
  • 1 Month Dabang Sports SD Pack Free Subscription For Add On Setup box

Airtel Dth 2nd Connection Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital Tv DTH Multi Tv SD Set Top Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, 2 Pin RCA,  Dual Pin LNB  Against Old Lnb, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Dth- Airtel Digital TV
Type Airte DTH Multi SD Connection for 2nd, 3rd & 4th Tv
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity 3 Pin RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 4- 24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel DTH Multi Connection SD Set-Top-Tox Installation

Airtel Multi Connection Offer Description:

  • This is Airtel DTH (Airtel Digital Tv) SD Multi Connection Offer for Airtel DTH existing customer . If you are using Airtel DTH Set Top Box and you need add on connection ( SD Set Top Box) for your 2nd, 3rd & 4th tv then this offer is for you.  Address must will be same for multi connection because Airtel DTH (digital tv) installation team will connect this additional set top box on your existing Airtel DTH Antenna,
  • Hardware includes SD Set-top-box,  Dual Pin or 4 Pin (quad lnb) against existing LNB in required and 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 9 per meter for extra wire above 10 meter to Airtel DTH installation team.
  • The offer price also includes 1-month dabang sports pack  SD subscription for your Airtel DTH Multi Tv Set Top Box
  • Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician. We will deliver and install your products through locale authorize Airtel DTH installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

*The image of the product are for illustration purpose only and may differ from actual product.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buy Airtel Digital Tv Multi Connection – SD Set Top Box With 1 Month Free Pack”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. Can we get malayalam channel with this package
    Ans. Dear sir Yes,you can get malayalam channel with this package
  • Q2. Only odia adan price in airtel
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q3. Free one month pack
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q4. HD monthly package
    Ans. Dear sir monthly hd package 360rs
  • Q5. How many telugu channel airtel dish
    Ans. Dear sir telgu 8 channels for airtel dish
  • Q6. One month Reat
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q7. Can i get telugu pack
    Ans. Dear sir Yes you get telgu pack
  • Q8. We having airtel dish, but we need to go DD free dish explain
    Ans. Dear sir You can book thorough our website or through link https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q9. Can we get kannada channel with this package
    Ans. Dear sir Yes, you can get kannada channel with this package.
  • Q10. Kannada channel are available
    Ans. Dear sir Yes, kannada channel are available
  • Q11. me naya customer hu mere liye plan batao
    Ans. Dear sir airtel mai normal pack 1240rs hai and hd box 1510rs hai per month sd reachrge 290rs and hd reacharge 360rs sir You book from our website or through link https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. Airtal DTH HD 830
    Ans. Dear sir Airtel DTH HD 1510
  • Q13. Connect with computer monitor
    Ans. Dear sir Yes you can connect with computer
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.