011-40144558
Cart 0
All India airtel dth multi connection

Airtel Multi Tv Connection HD- Airtel DTH Add On Connection For 2nd, 3rd & 4th Tv

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
28 Sold in last 45 minutes.
  • Dabang Sports HD for Add On Set Top Box
  • Current Active Pack Value ₹301 /month
  • 175+ Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Price: Rs 2101
Sale: Rs 1250
You Save Rs.851 (41% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Airtel DTH Multi Tv Connection Highlights

  • HD Reorder Set Top Box for 2nd or 3rd or 4th Tv
  • Free Installation & delivery within 4- 24 Hours in All Over India
  • With Universal Remote – One Remove for your TV & Airtel DTH Set Top Box

Airtel Dth Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital Tv DTH HD Recorder Multi Tv HD Recorder Set Top Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, HDMI Cable,  Dual Pin LNB  Against Old Lnb, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Dth- Airtel Digital TV
Type Airte DTH Multi HD Connection for 2nd, 3rd & 4th Tv
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 4- 24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel DTH Multi Connection HD Set-Top-Tox Installation

Airtel Multi Connection Offer Description:

  • This is Airtel DTH (Airtel Digital Tv) HD Multi Connection Offer for Airtel DTH existing customer . If you are using Airtel DTH Set Top Box and you need add on connection ( HD Set Top Box) for your 2nd, 3rd & 4th tv then this offer is for you.  Address must will be same for multi connection because Airtel DTH (digital tv) installation team will connect this additional set top box on your existing Airtel DTH Antenna,
  • Hardware includes HD Recorder Set-top-box,  Dual Pin or 4 Pin (quad lnb) against existing LNB in required and 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 9 per meter for extra wire above 10 meter to Airtel DTH installation team.
  • The offer price also includes 1-month dabang sports pack subscription for your Airtel DTH Multi Tv Set Top Box
  • Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician. We will deliver and install your products through locale authorize Airtel DTH installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40144558
Email Us : info@onlinedth.co.in

*The image of the product are for illustration purpose only and may differ from actual product.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Airtel Multi Tv Connection HD- Airtel DTH Add On Connection For 2nd, 3rd & 4th Tv”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. Names of channels available in this package
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q2. Hd pack start amount first
    Ans. Dear sir Hd pack start amount 1510rs for new connection and per month reacharge 360rs
  • Q3. For new canactans
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q4. I want new connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information in our webside
  • Q5. I'm looking for a family channel and budget also so please tell me about this setup box n packages also going on with this prices.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information in our webside
  • Q6. Ye kitne manhine ke liye free milta hai
    Ans. Dear sir one month free
  • Q7. Sir setup box or sath Kiya Kiya milta hai
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information in our webside
  • Q8. Kub tak connection milaga
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availbale in our webside
  • Q9. Can I exchange my tatasky connection with your airtel connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q10. Sir mujhe new connection ke liy information chahiy
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q11. total price for two tv gth hd connecion and monthlu minimum package rs. ?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q12. Minimum price for recharge hd chenal
    Ans. Minimum Recharge is 153/-
  • Q13. I want new conition
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q14. Mare new connection joye che please your call me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q15. I want connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q16. Multi connection per kya ncf rahga airtel ka
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q17. I want only entertainment and news channel in hd pack Sports and kids channel not required.. what will be the monthly charges
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q18. Channel ketanye aur konse milenge
    Ans. Pending
  • Q19. Is this same for led tvs and normal tvs
    Ans. Pending
  • Q20. Tell me about 2 pin LNB?
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40144558 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.