Cart 0
All India Dishtv-hd-new-box

Dish Tv New Connection With 1 Month Free Recharge-Only Set Top Box Offer

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
29 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Super Family HD Pack Free
  • Current Active Pack Rs.434/Month.
  • 248 Channels & Service Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.
  • Free Delivery & Installation No Hidden Charge

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Price: Rs 1834
Sale: Rs 899
You Save Rs.935 (51% OFF)

Out of stock

(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Dish Tv New Connection- Highlights

  • 248 Channels Super Family HD Pack Free for 1 month  Worth ₹ 434
  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Digital Sound
  • 500+ Maximum channels and services
  • Free & Fast delivery within 4-24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Dish TV NXT HD Set Top Box, Remote, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Dish TV
Type Dish TV HD New Connection Without ODU
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period  1 Year All India Onsite Warranty by Dish Tv Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. DishTV’s representative will get in touch with you within 4- 24 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Dish Tv New Connection of your existing any brand dth antenna.

Offer Description:

  • With Dish TV new connection, you can enjoy the best of entertainment in HD clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes Dish TV HD Set Top Box , Remote , HDMI Cable, I month Super Family HD pack worth Rs 434, Free Delivery & Free Installation of your any brand existing  dth antenna like, Tata Sky, Airtel DTH, Dish Tv & D2h.
  • You can use this set top box on normal TV & Led tv and you can also subscribe normal(SD) or HD any pack after 1-month free subscription through Dish Tv customer care  Or you can also subscribe single-single channels as per trai rule . Delivery and installation will be done by an authorized DishTV technician. .
  • Dish Tv locale team will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 1 year DishTV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248  Email Us : info@onlinedth.co.in

*The image of the product are for illustration purpose only and may differ from actual product.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dish Tv New Connection With 1 Month Free Recharge-Only Set Top Box Offer”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. How can I buy and install this box on my home
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q2. Call me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q3. Family pack mins Which channels specially Marathi
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q4. Dish tv new connection Reletive
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q5. Dish tv new connection Reletive
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q6. Dish tv new connection Reletive
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q7. Warest connection dish tv
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q8. 1years bad ????? ?? ??????? ???? ??? ???? ???? ??1???? ??
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q9. Dishtv
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q10. New connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q11. New connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. How much
    Ans. Dear mam you pay sd box 1299rs and hd box 1499rs
  • Q13. can we change pack and how much cost of this
    Ans. Dear sir Yes, you can change your package
  • Q14. For RS 899 new connection is it require antena??
    Ans. Dear sir Yes, antena required for new connection 899rs
  • Q15. What is lowest package
    Ans. Dear sir lowest package 1299rs sd box and hd box 1499rs
  • Q16. Installation hidden charges everything free right one month subscription also free with 899 with all instrument
    Ans. Dear sir NO, charges for installation one month sd box 1299rs and hd box 1499rs subscription. In 899 here is only STB with one month super family package.
  • Q17. I have all airtel dish tv set which I was using an year ago and discontinued Presently I wish to reinstall this.unit with tamil and malayalm clubbed programme.May you call me on my ph No.above and commission same at the earliest
    Ans. Dear sir if you use airtel connection present time so please you recharge your id and connection start continuously. thank you
  • Q18. Plz sent u r monthly plan details
    Ans. Dear sir Dish tv monthly pack 368 for hd and 278 for sd .
  • Q19. I have a old dish TV set up box now I returned
    Ans. Dear sir NO return policy .
  • Q20. Call me
    Ans. Dear Customer, You can book thorough our website or through link https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q21. Box price free month receive
    Ans. Dear Customer, 1499 for HD 1299 for SD You can book thorough our website or through link https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q22. Dishtv
    Ans. Dear Customer, You can book thorough our website or through link https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q23. Par month recharge price
    Ans. HD for 368 SD for 280
  • Q24. 3month pack price?
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.