011-40467248
Cart 0
All India Dish Tv HD, Dish Tv Set Top Box, Dish Tv Next HD

Dish TV HD New Set Top Box With 1 Year TRAI FTA Pack

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
20 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Year TRAI FTA Pack
  • Current Active Pack Rs.153/Month.
  • 150+ Channels & Service
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation in All Over India

39% Discount off online Purchase

EMI(3 Months): Rs. 1202 EMI(6 Months):Rs. 610
Price: Rs 4036
Sale: Rs 3535
You Save Rs.501 (12% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 12 Months  Free subscription of Trai FTA Pack worth Rs. 1836
  • Power to watch paid channels as and when required.
  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Sound
  • Flexibility to Choose HD Add-On
  • Dish Tv NXT HD connection Worth Rs 2200
  • Any time Package can be Downgrade or Upgrade
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Dish TV NXT HD Box, Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Dish TV SD
Type HD Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Dish Tv Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. DishTV’s representative will get in touch with you within 48 hours & fix an appointment for installation of your chosen DishTV set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Dish NXT HD

  • 2. HD Picture Quality & 5.1 Surround Sound: With crystal clear picture clarity, enjoy every detail in high resolution and enhance your experience.
  • 4. Flexibility to Choose HD & SD Add-On: Entertainment in full control with the ease of flexibility of choosing HD & SD Add-On packs which suit your entertainment needs best. Choose your pack and enter the world of maximum SD entertainment.

Delightful Customer Services:

Call Me: Need assistance after purchased Set Top Box? It’s easy and quick. Just SMS CALL ME to 57575 from your registered mobile number and get a call from Dish TV’s Customer Care in no time.Pay Later: Entertainment won’t stop if you forget to get a recharge. Just give a missed call on 1800-274-9050 from your registered mobile number and get 3 days extra to recharge your Dish TV subscription.

Offer Description:

  • With Dish TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels and unlimited recording. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes HD Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-metre wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 9 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 12-month activation TRAI FTA Pack Subscription.
  • Delivery and installation will be done by an authorized DishTV technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 4-48 working hours. The product is under 1 year DishTV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248  Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dish TV HD New Set Top Box With 1 Year TRAI FTA Pack”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. I want to take new connection Please send details with pack and rate, installations charge etc briefly
    Ans. Dear Sir Full Information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/dish-tv-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q2. i want new connection can u plz call me.
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/dish-tv-dth-set-top-box-new-connection/ And Conform to customercare-9711150346
  • Q3. Give me monthly tariff , how many months free subscription
    Ans. Dear Sir Conform to customer care
  • Q4. I want new connection
    Ans. Dear Sir full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/dishtv/
  • Q5. I want to new connection
    Ans. Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/dishtv/
  • Q6. List of fta pack
    Ans. Dear Sir conform to customer care=9711150346
  • Q7. Dear sir/madam please send me dishtv new connection without hd 1 year free full details
    Ans. Pending
  • Q8. Channel list in this package??
    Ans. Pending
  • Q9. Exage
    Ans. Pending
  • Q10. 1
    Ans. Pending
  • Q11. Whether Tamil Christian free channel and free Tamil news channel and selected Tamil channel like Vijay TV package and Zee TV package may be added 12 months free offer period apart from your package channel.
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.