011-40467248
Cart 0
All India Dish Tv NXT HD Premium Set Top Box

Dish TV HD New Connection- Dishtv HD DTH Multi Tv Set Top Box With Free Pack

  •   5-Star |
  • 1 Reviews
22 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Multi Tv Pack
  • Current Active Pack Rs.153- Rs 730/Month.
  • 200+ Channels Free for 1 Month
  • Package can be downgarde & upgrade any time.
  • Monthly HD Package Rent Rs. 153 to Rs. 730 / M

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

(1 customer review)
Price: Rs 2795
Sale: Rs 1299
You Save Rs.1496 (54% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

  • Offer Description:

    • With Dish TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum SD & HD channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
    • Hardware includes Dish Tv Nxt HD Set-top-box, In built VC Card In Set Top Box, Remote, HDMI Cable, Dual LNB, and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you will use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 9 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
    • The offer price also includes 1-month free subscription same as  parents Vc.  You can also use this set top box for your all type of TV like Normal Tv, LED TV, LCD Tv, 4k Ultra HD Tv, Projector. Delivery and installation will be done by an authorized DishTV Installation Team . We will deliver and install your products through locale authorize Dish Tv installation partner with in 24-48 working hours
    • Dish Tv installation team will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 24-48 working hours. You didn’t need to do anything after placing successfully order from your side
    • The product is under 1 year DishTV warranty on site all India warranty

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Dish TV Nxt HD Box,  Remote, 10 Meter Connecting Cable, HDMI Cable,  Dual Or Quad Lnb, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Dish TV
Type Dish Tv NXT HD Set-Top-Box- Multi TV Connection
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Dish Tv Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. DishTV’s representative will get in touch with you within 24-48 Working hours & fix an appointment for installation of your chosen DishTV set-top-box
Set Top Box Type 1080i HD Set Top Box + 5.1 Surround Sound

 

Need Help buying this products and you needed

Please call us @ 011-40467248  Email Us : info@onlinedth.co.in

1 review for Dish TV HD New Connection- Dishtv HD DTH Multi Tv Set Top Box With Free Pack

  1. :

    Nice to buy

Add a review

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. I want to know the monthly charges of various plans u offer I mean with the list of channels in each plan
    Ans. its starting from 153. You can get family entertainment channels around Rs 200-230 per month
  • Q2. One month richarj RS.
    Ans. Starting from 153.
  • Q3. All detail
    Ans. Dear Dharmendra ji. Everything we have mention in products description
  • Q4. What is meaning of multi set of box
    Ans. already 1st is active and you want 2nd connection on same antenna
  • Q5. Can you provide Uttrakhand channels /News
    Ans. yes all regional are going live with package.
  • Q6. Hgdhj
    Ans. what happen
  • Q7. You give service in gurgoan ashok vihar ph 3
    Ans. Yes all india service.
  • Q8. Tata sky dish tv
    Ans. Tata sky and dish tv both are different.
  • Q9. What is the minimum chages of dish tv
    Ans. Rs 153
  • Q10. After one month without recharge , channels are available here.
    Ans. no
  • Q11. New connection
    Ans. Dear Sir, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. Joy pack kitne ka hota hai
    Ans. Dear Sir, 1499 for HD BOX with one month recharge 1299 for SD BOX with one month recharge
  • Q13. I want to know Monthly recharg
    Ans. Dear Customer, Only new connection are there
  • Q14. SIR , HOW MANY CHANNEL WILL GET IN 153 RS
    Ans. Dear Customer, website www.onlinedth.co.in
  • Q15. How many available tamil channels and plan package details
    Ans. Dear Customer, website www.onlinedth.co.in
  • Q16. I want to know hd channels pack how much start...
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q17. I want to change my connection from Airtel to Dishtv, pls call me as soon as possible
    Ans. Dear Customer, only new connection available
  • Q18. Need to now package of channels
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q19. How many chhanal free in ammount paid Rs153.
    Ans. Dear Customer, Channels list on our website www.onlinedth.co.in
  • Q20. How many chhanal free in ammount paid Rs153.
    Ans. FTA Pack
  • Q21. Only Telugu channels how much costs
    Ans. Dear Customer, All language are available www.onlinedth.co.in
  • Q22. All sd mentioned channels are in 153/-.
    Ans. Dear Customer, All information on website you can check it www.onlinedth.co.in
  • Q23. I need A Bengali channel ....how many channel of Bengali
    Ans. Dear,customer www.onlinedth.co.in
  • Q24. I am Mahesh form Kurdu kolhapur Maharashtra I am farmer
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q25. New installation
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q26. Package 350 details
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q27. Disc
    Ans. Dear Customer, website www.onlinedth.co.in
  • Q28. On e month reacherge price
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in all detail on website
  • Q29. Sports Chanel 1 Sony ten1 2sonyten3 espen sony six
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q30. telugu channels 1month price list
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q31. Ok
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q32. How many channel you provide in Rs. 153
    Ans. Dear Customer, All channels information on website,
  • Q33. how many channels in minimum recharge per month
    Ans. Dear Customer, package information and channels list is on website www.onlinedth.co.in
  • Q34. ?????:??/??/???? ?? ??? ??? ???? ????? ????? ???? ????? ???? ??. ?? ??? ???? ?????? ????
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q35. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q36. How many malayalam channels are there
    Ans. Dear Customer, All channels list are available on our website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q37. How many Kannada channels are there
    Ans. Dear Customer, Channels list are available on website www.onlinedth.co.in
  • Q38. Which money pay for 13 month charges for family pack
    Ans. Dear Customer, All information are available on our website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q39. 1 year package
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q40. New Connection requirements
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q41. ??
    Ans. Dear Sir, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q42. All questions you're answering pendig wher is right answering
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q43. Star Value pack, zee Bangla, Sony yai, how much does it wear?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q44. Star valu pack, zee bangla, Sony yai, how much total rupies?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q45. Star valu pack, zee Bangla, Sony yai, How much money to pay?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q46. I want dish in Thursdays
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q47. only one month recharge how many rupees to paid
    Ans. Dear sir 368rs hd reacharge
  • Q48. Want tu know the pack detail with channel list.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q49. How to get free HD set box...
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q50. sony ten1hd channel is available
    Ans. Dear sir Yes, this channel is availble
  • Q51. In every Month Without payment I could enjoy the free channel with this dish antenna
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available our side
  • Q52. Monthly charges
    Ans. Dear sir 368 for HD 278 for SD monthly charges
  • Q53. One year plan
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availbale in our webside
  • Q54. Mera set top box kharab hai kya chang ho jayga
    Ans. Dear Customer, Exchange offer not available.
  • Q55. Sd chanal
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q56. Have you exchange for old setup box and which price New HD setup box with exchange and without exchang
    Ans. Dear sir NO, exchange your old setup box
  • Q57. I want the basic channel list
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q58. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q59. Ncf
    Ans. Pending
  • Q60. Where is dashboard into my account
    Ans. Pending
  • Q61. New connection long tarrif plan with Bengali channel how price
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.