011-40467248
Cart 0
All India Airtel Hd

Airtel Digital TV HD New Connection Online Booking- Airtel DTH Multi HD Set Top Box With Free Pack

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
24 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Multi Tv Pack Free For 1 Month
  • Current Active Pack Pack Value 301 /month
  • 175+ Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Price: Rs 1700
Sale: Rs 1399
You Save Rs.301 (18% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • Maximum Channels and Services Available In Airtel DTH
  • 1080p HD Picture Quality
  • Unlimited Recording through USB
  • HD Media Player Set Top Box
  • Premium Video Quality
  • Dolby Digital Sound
  • Record & Play
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital Tv DTH HD Recorder  + Media Player Set Top Multi Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, Dual LNB, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Digital TV Multi
Type HD Media Player Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 4- 48 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel Digital TV set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Airtel Digital TV

    • 1. 500+ Maximum Channels: Airtel Digital TV offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. HD Picture Quality & Digital Sound: Watch every detail in HD picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Airtel Digital TV’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it

 

  • 4. Unlimited Recording: Set your own prime time by simply plugging in an external storage device (pen drive) to record and watch at any time! Use the Event Based Recording feature to record your favorite series or use Time Based Recording to set a specific time for the record feature to start.
  • 5. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with With Airtel Digital Tv active services –
  • Universal Remote & HD Media Player Set Top Box- Through Universal Remote you can operate your TV & Set Top Box with Single Remote, You can also record any program in your pen drive

 

Offer Description:

  • With Airtel Digital TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Dual Lnb, and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • . The offer price also includes 1-month activation of Multi Tv Subscription. You can use this set top box on HD & Normal Tv any pack after 1-month free subscription through Airtel Digital TV customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician.
  • . We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-48 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Airtel Digital TV HD New Connection Online Booking- Airtel DTH Multi HD Set Top Box With Free Pack”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q2. I want new connection at Azziano, urbenia Rustomjee Thane
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q3. Exchange offer available??
    Ans. Dear Customer, Exchange offer not available
  • Q4. I need a new connection in myhowetown with register mobile number as 8179392420
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q5. Error code 2 Viewing card is not inserted properly Tv not watch
    Ans. Dear Customer, Now activated
  • Q6. Error code 2 Viewing card is not inserted properly Tv not watch
    Ans. Dear Customer, Now actiavted
  • Q7. Sagar m.p.470004
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q8. I need a new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q9. Want one connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q10. I required a new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q11. I want to but Airtel dth
    Ans. Dear Customer. You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. Nf
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q13. This is to much rates
    Ans. Dear Customer, Nothing will get less price than this
  • Q14. Hyedrbadlict kashan Bach
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q15. All and we're pending..can I know what pending
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q16. Airtel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q17. F199sudarshan park new delhi
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q18. 1 month rechage
    Ans. Dear customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q19. How much pay for month recarage
    Ans. Dear customer, Airtel HD-360 monthly reacharge Airtel SD-290 monthly reacharge
  • Q20. Q1
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q21. New conection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q22. T.kangam.d.bahruch.ta.jabujar
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q23. I have to waiting for till morning but no one is coming and institutions the new conection.
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q24. 22
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q25. Airtel tv reconnection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q26. New connection required in surat gujrat and 1 yearly plan
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q27. Still pending for new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q28. HD dish Tv
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q29. Cheap and best price 1year package
    Ans. Dear Customer, This is available You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q30. Still pending new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q31. I required a new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q32. usb port available
    Ans. Dear Customer, Not available
  • Q33. I have new Airtel dish TV pls contact me
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q34. Airtel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q35. Exchange offer
    Ans. Dear Customer, . Exchange offer not available.
  • Q36. New connections
    Ans. Dear customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q37. 1
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q38. New set top box hd
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q39. I want to New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q40. kitne channel ate
    Ans. Dear Customer, Channels list are available on website .www.onlinedth.co.in
  • Q41. I want to New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q42. Need New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q43. HELP
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q44. I took new dth connection today i dint get any voucher
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q45. Padta
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q46. Airtel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q47. Airtel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q48. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q49. Exchange setop box
    Ans. Dear Customer Exchange offer not available
  • Q50. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q51. Installation for me
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q52. I want to check all airtel plans and channels that come with pack
    Ans. Dear Customer, Information are available on our website you can check it You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q53. EXCHANGE FOR OUR AIRTEL DISH ONLY
    Ans. Dear Custromer, Exchange offer not available
  • Q54. I'm old costumer new HD dish any offers
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q55. The packs
    Ans. 1 Month Dabang Sports Pack Free
  • Q56. New connection
    Ans. You can use this for New Airtel DTH HD multi connection or you can also use it is as a New Airtel DTH Sd Individual connection
  • Q57. New connection
    Ans. Yes This DTH- Airtel Digital TV HD New Connection- Airtel HD DTH Multi Set Top Box With Free Pack
  • Q58. Fitting
    Ans. Dear Customer, Free of cost fitting charges and within 24 hour.
  • Q59. Me
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q60. Airtel Dish new connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q61. How to order airtel setup box
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q62. New connection immediately my place Anand Bagh Malkajgiri division Secunderabad 500047
    Ans. Dear Sir, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q63.
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q64. Can we change the free pack channels before one month
    Ans. Yes you can change
  • Q65. channel name
    Ans. Dear Sir, All the details are given on our side You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q66. I need full information regarding packages and offer
    Ans. Dear Customer, All package name and channels list on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q67. I need full information regarding packages and offer
    Ans. Dear Customer, All package name and channels list on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q68. I need full information regarding packages and offer
    Ans. Dear Customer, All package name and channels list on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q69. I need full information regarding packages and offer
    Ans. Dear customer, All package name and channels list on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q70. I need full information regarding packages and offer
    Ans. Dear Customer, All information on website you can check it www.onlinedth.co.in
  • Q71. I need full information regarding packages and offer
    Ans. Dear Customer, All information on website you can check it www.onlinedth.co.in
  • Q72. New dish TV
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q73. I new connection but they asking me to pay Rs1800 How can but it showing the set top box cost 1100 rupees but they are asking me to pay 1800 rupees
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q74. Call me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q75. I am the existing customer and use the old DTH how I will getting the updated set top box. Send the details.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q76. I need new connection in jogeshwari west Mumbai when yr representative can visitme
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q77. I need new connection in jogeshwari west Mumbai when yr representative can visitme
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q78. I need new connection in jogeshwari west Mumbai when yr representative can visitme
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q79. Exchange offer available?
    Ans. Dear sir NO exchange offer availble
  • Q80. Dish
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q81. Ayub Nagar khanqah 7000 44
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q82. 3
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q83. My booking confirmed,bt not install
    Ans. Dear sir installation after 24hr
  • Q84. New connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q85. Exchange offer available??
    Ans. Dear sir NO, exchnage offer availble
  • Q86. Exchange offer available??
    Ans. Dear sir NO, exchange offer availble
  • Q87. Please coll me new connection lagvana hair by
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble our webside
  • Q88. Send me the details of Malayalam channels in this package
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble our webside
  • Q89. Actually the price amount for HD set of box 1299 when I call customer care they are telling me the price for second connection only this price new connection 1560
    Ans. Dear sir hd box price 1510rs
  • Q90. ?????? ?? ?????? ?? ???? ????? ???? ??????
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q91. PENDRIVE FISALITY AVALABILE
    Ans. Dear sir pendrive you used this box faslity
  • Q92. Want a new connection at mavoor calicut kerala
    Ans. Dear sir you have to book through our website or through this link https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q93. Are you able to install a new connection today in Gurgaon location?
    Ans. Dear sir Yes, after 24hr
  • Q94. Can I reduce my channel package What will be the price of limited package
    Ans. Dear customer, It only sells new connections.
  • Q95. I want new dth connection
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q96. New dth buy
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availbale in our webside
  • Q97. I am booking bysaturday. And she told me monday coming and she's not attend my call please call me
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availbale in our webside
  • Q98. What is the packages
    Ans. Dear Customer, all details are given on website
  • Q99. We want list of channels
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q100. I want New connection which day you deliver sey of box
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q101. full fitings price
    Ans. Dear Customer, HD-1540 SD-1240
  • Q102. Mujhe Airtel ki connection lagana hai
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.