011-40467248
Cart 0
All India Airtel-SD

Airtel DTH Winter Special Sale- Multi Connection Offer

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
26 Sold in last 45 minutes.
  • Current Active Pack
  • Only for Existing Customers
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation in All Over India

39% Discount off online Purchase

Price: Rs 1999
Sale: Rs 1299
You Save Rs.700 (35% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • Maximum Channels and Services Available In Airtel DTH
  • 1080p HD Picture Quality
  • Unlimited Recording through USB
  • HD Media Player Set Top Box
  • Premium Video Quality
  • Dolby Digital Sound
  • Record & Play
  • Muti Tv Dabang Sports HD Pack Free for one month worth ₹ 301
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Muti Tv Media Player Set Top Multi Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, Dual LNB, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Digital TV Multi
Type HD Media Player Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 4- 48 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel Digital TV set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Airtel Digital TV

    • 1. 500+ Maximum Channels: Airtel Digital TV offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. HD Picture Quality & Digital Sound: Watch every detail in HD picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Airtel Digital TV’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it

 

  • 4. Unlimited Recording: Set your own prime time by simply plugging in an external storage device (pen drive) to record and watch at any time! Use the Event Based Recording feature to record your favorite series or use Time Based Recording to set a specific time for the record feature to start.
  • 5. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with With Airtel Digital Tv active services –
  • Universal Remote & HD Media Player Set Top Box- Through Universal Remote you can operate your TV & Set Top Box with Single Remote, You can also record any program in your pen drive

 

Offer Description:

  • With Airtel Digital TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Dual Lnb, and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • . The offer price also includes 1-month activation of Multi Tv Subscription. You can use this set top box on HD & Normal Tv any pack after 1-month free subscription through Airtel Digital TV customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician.
  • . We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-48 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Airtel DTH Winter Special Sale- Multi Connection Offer”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. New cannot
    Ans. Dear Sir Full Information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q2. Dth
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q3. No
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q4. IN THIS DTH ANY INTER NET FACILITY AVAILABLE ?
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q5. No.62 gajalashmi nagar 2nd Street Chinna nolmbur Maduravoyal chennai -95
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q6. i want two box one antana pls who much money
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q7. In this hdmi mode are not....
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q8. I need a new DTH connection
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q9. I need a new connection
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q10. How Mach in par monthly
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q11. inquiry
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q12. Artal
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q13. New dis tv connection
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q14. In this multi conaction i can get two remotes
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q15. Can I new connection
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q16. 1
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q17. Recharge to my airtel digital tv
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q18. Which channels are available in Rs.270.00 HD channels ?
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q19. The get to you on do
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q20. The get to you on do
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q21. I need New connection for my home.But Two Tv in my home Hall and Bedroom.
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q22. Detail of free channels
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q23. Detail of free channels
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q24. new conection
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q25. Q24
    Ans. this is multi connection
  • Q26. About my monthly rent
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q27. Can I see tamil channel?
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And Customer care no-9711150346
  • Q28. How much for an new dth connection..
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/
  • Q29. new conection
    Ans. Dear Sir full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q30. I want t to multy connect .existing I'd is 3025039139. Please give inform
    Ans. Dear Sir you booking for side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q31. New connection. what's offer
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q32. New connection. what's offer
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q33. New connection. what's offer
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q34. New connection. what's offer
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q35. I need a New connection
    Ans. Dear Sir Full information onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q36. Yes
    Ans. Dear Sir Full information onlinedthh.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q37. Offers
    Ans. Dear Sir conform to customer care
  • Q38. Airtel
    Ans. Dear Sir Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q39. How much cast Airtel dish TV New connections
    Ans. Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q40. New c.
    Ans. Dear Sir Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q41. Fch civil
    Ans. Dear Sir Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q42. Can I get only set top box?
    Ans. Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q43. airtel digital tv single ?? multiple connection ?? ??? ??? ?? ???? ?? ??? ?? please ????? ?
    Ans. Dear sir inform to customer ccare https://www.onlinedthservice.com/airtel/
  • Q44. New connection
    Ans. yes this is new connection for existing airtel dth subscriber. If you are not existing airtel dth subscriber and want to buy new then plz call us at 9711150346 or you can also mail us at info@onlinedth.co.in
  • Q45. I Will Book Yesterday a New Connection Product : Airtel Multi Connection and Order No :9895 Book Date : 25.07.2018 But This Order is not Process Pls Cancel This Order and Refund It.
    Ans. Sir Refund Allredy Done ID- 20180728111212801300168833502497388
  • Q46. Will We connect it by our phone
    Ans. Thanks for your inquiry. You can call us at 9711150346
  • Q47. Is it 999 for set top box or for recharge for a year
    Ans. its multi connection set top box if want to one more additional connection
  • Q48. Plz I need new canexsen
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q49. Want to check on multi TV pack for my home where we have 4 TV sets with Tata Sky which we feel are very high charges 3 K Pm. Do you offer a better deal to switch
    Ans. Pending
  • Q50. New connection tomorrow
    Ans. Sir Please call this numbe 011-40467248 for any query.
  • Q51. Full details send mi
    Ans. Please call this numbe 011-40467248 for any query.
  • Q52. New connection how many months and cost
    Ans. Pending
  • Q53. Ketna ka plan ha
    Ans. Pending
  • Q54. How many months rent free sir
    Ans. Pending
  • Q55. Airtel
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.