011-40467248
Cart 0
All India Airtel-SD

Buy Airtel DTH® New Connection – Stay Home Sale 2020- Special Offer

  •   5-Star |
  • 1 Reviews
30 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month FTA Pack Free
  • Current Active Pack Pack Value 153/month
  • 100+ Channel & Services
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

(1 customer review)
Price: Rs 1753
Sale: Rs 1250
You Save Rs.503 (29% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 190+ Channels and Services for 1 Month
  • Digital Picture Quality
  • Airtel Digital TV SD Connection worth Rs. 1600
  • 1 Month FTA Pack Pack worth Rs.153
  • Universal Remote- One Remote for your Tv & Set Top Box
  • Free Installation & delivery within 4-48 working Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital SD Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card,
RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Digital TV
Type SD Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity RCA- 3 Pin Cable
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 48 hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel Digital TV set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

Airtel Digital TV

    • 1. 500+ Maximum Channels: Airtel Digital TV offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.
    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience
    • 3. Multi Audio Feed: With Airtel Digital TV’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.
    • 4. Universal Remote- Airtel Digital providing Universal Remote so that you can operate your Tv & Set Top Box through single Remote
    • 5.  Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with  active services

Offer Description:

  • With Airtel Digital TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • . The offer price also includes 1-month activation of FTA Pack Subscription. You can use this set top box on HD TV any pack after 1-month free subscription through Airtel Digital TV customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician.
  • . We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-48 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV All India On Site warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

1 review for Buy Airtel DTH® New Connection – Stay Home Sale 2020- Special Offer

  1. :

    Best Performance Delivery in 4 Hours Good Resposibility

Add a review

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. Package with channel list
    Ans. Dear Customer, All channels list and package information on website www.onlinedth.co.in
  • Q2. Telugu package
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q3. Plan list
    Ans. Dear Customer, All information on website www.onlinedth.co.in
  • Q4. Hd
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q5. Channel packed plan
    Ans. Dear Customer, All channels list are available on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q6.  Package with channel list
    Ans. Dear Customer, Channels list are available on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q7. Package with channel lis
    Ans. Dear Customer, All package name and list are available on website www.onlinedth.co.in
  • Q8. Only kannada packege
    Ans. Dear Customer, Kannada language are also available You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q9. Only Kannada packeg
    Ans. Dear Customer, Yes kannada launguage are available
  • Q10. Recharge monthly chanel list
    Ans. Dear Customer, Channels list are available on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q11. Package with channel lisr
    Ans. Dear Customer, Channels list are available on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in,
  • Q12. Fta package with channel list
    Ans. Dear Customer, Channels list are available on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q13. New c
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q14. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q15. Muze dish lena tha usme kitne channel aynge
    Ans. Esh Offer ke sath me Dabang Sports pack free rhega. Eshme mostly Family Entertainment vale sabhi channels free rhenge
  • Q16. 1 month recharge ke saath kitne me airtel ka kya charg h
    Ans. Dear Customer Airtel with HD box=360 for monthly recharge Airtel SD box=290 for montly recharge
  • Q17. Plans
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q18. Plan
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q19. Package center karna
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble our webside
  • Q20. What time are you sanding me
    Ans. Dear sir sending in 24hr
  • Q21. Call need more details
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q22. plz cal me.... need new coonection in chennai...
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q23. Wish to know Malayalam channel package and individual channel pricing.Thanks.
    Ans. Dear sir Malayalam channel package 290rs individual connection.
  • Q24. New TV dish
    Ans. Please visit our website www.onlinedth.co.in
  • Q25. Do you people providing services now also i mean in lockdown also.. because i want a new connection if it is available i do order
    Ans. You can process your order now but installation will be after lock down
  • Q26. E city beta bata sab Pura Delhi public school nearby Kalyan block
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q27. E city beta bata sab Pura Delhi public school nearby Kalyan block
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q28. E city beta bata sab Pura Delhi public school nearby Kalyan block
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q29. Warranty how many days?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availbale in our webside
  • Q30. Hydhanagar, hyderabad, Niyar sbibank,axsesbank, pin500072
    Ans. Dear Customer, Yes Available on this pincode- 500072
  • Q31. i have a fastway cable connection now i wanna replace with dth so can we replace it with existing receiver box?
    Ans. Dear Customer, Replace offer not available
  • Q32. Any charges activation, installation, delivery
    Ans. Dear Customer, Installation free of cost
  • Q33. I have booked my order when will it arrive
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q34. In this 100 channels vijay tv channel will come
    Ans. Pending
  • Q35. In this 100 channnels for RS:153 vijay channel will also install in this or we should pay for this vijay tv channel seprate amount
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.