011-40467248
Cart 0
All India Airtel-product-image-UHD

Buy Airtel Digital Tv 4K – Internet TV Connection with 1 Month Dabang Sports HD Pack Free

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
26 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Dabang Sports HD Pack
  • Current Active Pack Pack Value 360 /month
  • 175+ Channel & Services Free
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

EMI(3 Months): Rs. 1258 EMI(6 Months):Rs. 638
Price: Rs 4599
Sale: Rs 3699
You Save Rs.900 (20% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 130+ Channels and Services Free for 1 Month
  • 4K – Get crystal clear picture clarity with integrated 4K capability.
  • Unlimited Recording through USB
  • Play, Pause, Record Live TV Channels.
  • Plug in your pen drive to record live TV. Use an SD card for storing all downloaded apps.
  • Download Apps from Google Play Store
  • Inbuilt Wi-Fi feature lets the device connect to your home network or mobile hotspot.
  • Connect Bluetooth headsets, Keyboards or Game controller.
  • STREAM DIRECTLY FROM AIRTEL TV, PRIME VIDEO, NETFLIX & YOUTUBE
  • STREAM ENTERTAINMENT WITH CHROMECAST BUILT-IN- You can also Stream the entertainment you love from your phone, tablet, or laptop to your TV
  • VOICE SEARCH YOUR FAVOURITE CHANNEL- Just say the name of your channel or video to watch it. Its that simple.
  • USE SMARTPHONE AS A REMOTE- Just download Airtel Smart Remote App to use your smartphone as a remote.
  • USE SMARTPHONE AS A GAME CONTROLLER- Just download Airtel Smart Remote App to use your smartphone as a game controller.
  • PLAY GAMES ON YOUR TV- Experience mobile gaming on TV with direct access to Google Play & Airtel Games
  • Airtel Digital TV HD Connection worth Rs. 3639
  • 1 Month Dabang Sports HD Pack Free worth Rs 360
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital HD Recorder + Media Player Set Top Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Digital TV
Type HD Media Player Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 4- 48 working hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel Digital TV set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Airtel Digital TV

    • 1. 500+ Maximum Channels: Airtel Digital TV offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. HD Picture Quality & Digital Sound: Watch every detail in HD picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Airtel Digital TV’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it

 

  • 4. Unlimited Recording: Set your own prime time by simply plugging in an external storage device (pen drive) to record and watch at any time! Use the Event Based Recording feature to record your favorite series or use Time Based Recording to set a specific time for the record feature to start.
  • 5. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with With Airtel Digital Tv active services –
  • Universal Remote & HD Media Player Set Top Box- Through Universal Remote you can oprate your TV & Set Top Box with Single Remote, You can also record any program in your pen drive

 

Offer Description:

  • With Airtel Digital TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-meter wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • . The offer price also includes 1-month activation of Dabang Sports HD Subscription. You can use this set top box on HD & Normal Tv any pack after 1-month free subscription through Airtel Digital TV customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician.
  • . We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-48 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Buy Airtel Digital Tv 4K – Internet TV Connection with 1 Month Dabang Sports HD Pack Free”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. With out internet that time is playing
    Ans. Dear Customer, No
  • Q2. Digiltal aritel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q3. I would like to have HD dth with internet which can support internet access to desktop pc
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q4. Hd box want
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q5. Ek new Lana h muja dth
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q6. Full hd
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q7. Hi.. I nred brief details on airtel setup box.
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q8. I have sony 43 endroid tv how I use Xtreme sat box, and please tell me 1 year hd pack offer
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q9. Koi bhi TV me chalega ki only smart TV
    Ans. Dear Customer, Only smart tv
  • Q10. Ye lagane ke liye smart TV chahiye
    Ans. Dear Customer, For this, smart TV will be need
  • Q11. Dose xstream box give hotspot.
    Ans. Dear Customer, Not available
  • Q12. How I can get the connection?
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q13. What scheme for 2set to box
    Ans. For 1st set top box Festival offer discount price is ? 3349
  • Q14. New connection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q15. How much is monthly recharge overall
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q16. Airtel
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q17. Bh
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q18. Kya ye 4k set up box hai .4k tv me 4k picture dekh payege.
    Ans. Dear Customer, Yes availbale
  • Q19. I have tatasky Any exchange or mobile potability Available 8838898080
    Ans. Dear Customer Exchange offer not available only provide new connection
  • Q20. What your resolution picture quality.
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q21. I have tatasky hd dth.airtel hd dth exchange available
    Ans. ADear sir NO, exchnge offer
  • Q22. What r the challenge r available
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q23. Kya a set up box mujhe Bagalkot me installation hoga. Pincode Details Bagalkot distric-587101 (village -ilkal-pin code 587125
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble in our webside
  • Q24. TV Internet cancting
    Ans. Dear sir yes connecting
  • Q25. My TV is RECONNECT FHD 49".Airtel Xtream 4K UHD setup box suitable or not. Please tell me
    Ans. Dear sir Yes
  • Q26. Airtel digital tv 4K internet tv connection will provide internet connection ?
    Ans. Pending
  • Q27. I want tone remote same model but not available on market kindly share me contact no for further support..
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.