011-40467248
Cart 0
All India Airtel-SD

Airtel Set Top Box Price With 1 Year Free Plan Without odu special online offer

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
28 Sold in last 45 minutes.
  • 12 Months UDP Pack Free
  • Current Active Pack Pack Value 150/month
  • 105+ Channel & Services
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Price: Rs 3250
Sale: Rs 1899
You Save Rs.1351 (42% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 100+ Channels and Services for 12 Months
  • Digital Picture Quality
  • Airtel Digital TV SD Recording Set Top Box & Universal Remote Worth Rs. 1450
  • 12 Months UDP Pack Free worth Rs. = 1800
  • Free All India Delivery & Installation on your existing any DTH Antenna
  • Universal Remote- One Remote for your Tv & Set Top Box
  • Free Installation & delivery within 4-48 working Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Airtel Digital SD Box, Universal Remote,
RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Airtel Digital TV
Type SD Set-Top-Box Without ODU
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity RCA- 3 Pin Cable
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Airtel Digital TV Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Airtel Digital TV ‘s representative will get in touch with you within 48 hours & fix an appointment for installation of your chosen Airtel Digital TV set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

Airtel Digital TV

    • 1. 500+ Maximum Channels: Airtel Digital TV offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.
    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience
    • 3. Multi Audio Feed: With Airtel Digital TV’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.
    • 4. Universal Remote- Airtel Digital providing Universal Remote so that you can operate your Tv & Set Top Box through single Remote
    • 5.  Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with  active services

Offer Description:

  • With Airtel Digital TV, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Universal Remote, Viewing Card (VC),RCA Cable provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • . The offer price also includes 12-month activation of UDP Pack Subscription. You can use this set top box on HD TV any pack after 12 -months free subscription through Airtel Digital TV customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Airtel Digital TV technician.
  • . We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for scheduling appointment with you within 4-48 working hours. The product is under 1-year Airtel Digital TV All India On Site warranty.
  • *The image of the product are for illustration purpose only and may differ from actual product.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248
Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Airtel Set Top Box Price With 1 Year Free Plan Without odu special online offer”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. I need 1 year telugu channels
    Ans. Dear Customer, All language and channels are available www.onlinedth.co.in
  • Q2. Payment lagane bad denge
    Ans. Dear Customer, prepaid option are there.
  • Q3. I need all telugu channels (including telugu news channels and telugu movies channels and telugu comedy channels) all sport's channels.
    Ans. Dear Customer, All channels are there You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q4. I need all telugu channels (including telugu news channels and telugu movies channels and telugu comedy channels) all sport's channels.
    Ans. Dear Customer, All channels are there You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q5. All Odia Channel for one year
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q6. Sir this offer 1year all channels?
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q7. Malayalam channels
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q8. Want dish
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • Q9. Cricket pack mileage
    Ans. Dear sir Yes, milega
  • Q10. 2380 ???? ????? ?? ????? ???? ??????
    Ans. Dear sir 1 year sd box 3899rs 1 year hd box 5299rs
  • Q11. Airtel.set top box
    Ans. Dear mam You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q12. How many Malayalam chanels are inthis pakage
    Ans. Dear sir 8 malayalam channels are in this package
  • Q13. Cartoon chanal kon kon se hai
    Ans. Dear Customer, Channels list on website you can check it www.onlinedth.co.in
  • Q14. 1899 me kya hai
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information in our webside
  • Q15. ??????? ??? ????? ??? ??? ?? ????? ???? ???.
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information in our webside
  • Q16. Does this dth has 1 year recharge plan free for all channels
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information in our webside
  • Q17. new connectionto activation method
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • Q18. Which chanal this pack
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in all information available in our webside
  • Q19. Cost
    Ans. Dear Customer, 4800
  • Q20. Suppose I want to watch sub Tv, what amount I have to be rechaged? Only 17 or 153 17
    Ans. You have to pay 153 17=170/-
  • Q21. this set top box use in any tv
    Ans. Dear Customer, Yes
  • Q22. Kon kon se pack yha channel milge
    Ans. Pending
  • Q23. I need new set top box and one year Tamil subscription channels.how much I will pay Please let me know. Now I am in Chennai. That time I order when will get.
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.