011-40467248
Cart 0
All India Tata Sky SD Normal Box

Tata Sky SD Set Top Box With 1 Month Hindi Lite Pack

  •   5-Star |
  • 5 Reviews
30 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Hindi Lite
  • Current Active Pack Pack Value 295/month
  • 150+ Channel & Services
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation in All Over India

39% Discount off online Purchase

Check Service at

(5 customer reviews)
Price: Rs 2095
Sale: Rs 1799
You Save Rs.296 (14% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 150+ Channels and Services
  • Digital Picture Quality
  • Tata Sky SD Connection worth Rs. 1800
  • 1 Month Hindi Lite Pack worth Rs. 295
  • Any time Package can be Downgrade or Upgrade
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Tata Sky SD Box, Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Tata Sky
Type Normal Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warrantee by Tata Sky Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 48 hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

TATA SKY SD

    • 1. 150+ Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.

 

    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theatre like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favourite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.

 

  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favourite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

 

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-metre wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
  • The offer price also includes 1-month activation of Dhamaal Mix Pack Subscription. You can use this set top box on normal (SD) TV any pack after 1-month free subscription through Tata Sky customer care. Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician.
  • We will deliver and install your products through locale authorize installation partner. They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 1-4 working hours. The product is under 1 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248Email Us : info@onlinedth.co.in

5 reviews for Tata Sky SD Set Top Box With 1 Month Hindi Lite Pack

  1. :

    Excellent Product

    nice product and sd channel is too good.

  2. :

    Excellent Product
    nice product and sd channel is too good.

  3. :

    Excellent Product

    nice product and sd channel is too good.

  4. :

    Nice delivery and installation

    Dhoom machhade aisa kam kiya SD ne

  5. :

    dish tv product

    onlinedth delivery very first&tata sky product is very good….thnx onlinedth.co.in team…..

Add a review

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. How much Starting package
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q2. Kya Karnataka channel ki sperate pay Karnataka hoga kya
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q3. I want to buy tata sky sd so may i knw abt kannada package?
    Ans. Dear Sir Full Information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q4. Mujhe tata sky sd lagwana tha iske bare me btaiye
    Ans. Dear Sir Full Information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q5. I have already tata sky connection. But now not required this one. Any option my connection how to sale.
    Ans. Dear Sir Fconform to caustomer care-9711150346
  • Q6. Mera Dish TV lga hua h Kya isi chatri par tata sky set top lg skta
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q7. How much amont paid Kanada chanel packages ..?
    Ans. Dear Sir conform to customercare-9711150346
  • Q8. What
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q9. 333
    Ans. Dear Sir Full Information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/tatasky/
  • Q10. Only for bengoli pacage prise.1manth recharge? Normal Tata sky new pacage install rate.This pack Aitem.
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.