011-40467248
Cart 0
All India Tata Sky HD Set Top Box

Tata Sky HD Set Top Box- With 1 Month Hindi Lite Pack Free

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
65 Sold in last 45 minutes.
  • 1 Month Hindi Pack free
  • After Month Dhamaka Pack price is ₨ 199/PM
  • 169 Channels
  • 169 Channels Free for 1 month
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

IPL Special Offer

Free Installation in All Over India

39% Discount off online Purchase

Check Service at

Price: Rs 2592
Sale: Rs 1699
You Save Rs.893 (34% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

Highlights

  • 100 FTA + 69 Pay Channels For Hindi Family Entertainment
  • 1080i Picture Clarity
  • Stereophonic Sound
  • Tata Sky HD Connection worth Rs. 2200
  • 1 Month Hindi Lite Pack worth Rs. 392
  • Any time Package can be Downgrade or Upgrade
  • Normal Channel Package can be subscribe on HD Set Top Box
  • Free Installation & delivery within 24 Hours in All Over India

Technical Specification

IN THE BOX

Sales Package Tata Sky HD Box, Universal Remote, 10 Meter Connecting Cable, Smart Card, HDMI & RCA Cable, 2 Pc Battery for remote

GENERAL

Brand Tata Sky
Type HD Set-Top-Box
Colour Black

SPECIFICATIONS

Connectivity HDMI & RCA
WARRANTY Period 1 Year Warranty by Tata Sky Customer Care
Service Type Onsite – Servicing at customer location. Anywhere in India. Tata Sky’s representative will get in touch with you within 48 hours & fix an appointment for installation of your chosen Tata Sky set-top-box

 

PRODUCT DETAILS:

 

Tata Sky

    • 1. 190+ Maximum Channels: Tata Sky offers maximum channels in the category across various genres to suit your entertainment needs.
    • 2. Digital Picture Quality & Stereophonic Sound: Watch every detail in digital picture clarity & change the TV viewing experience completely. Treat your ears with true theater like experience.
    • 3. Multi Audio Feed: With Tata Sky’s multi audio feed feature, you can now watch your favorite channels in your own preferred language. Entertainment, just the way you like it.
  • 4. Active Services: Turn your TV into the ultimate entertainment destination with 3 active services – Games Active, Music Active & Anandam Active. While Music Active will fill your ears with your favourite songs across 10 genres, 24 X 7, Anandam Active is meant for the spiritual you.

Offer Description:

  • With Tata Sky, you can enjoy the best of entertainment in digital clarity coupled with maximum channels. The mentioned offer price includes activation of DTH services through hardware.
  • Hardware includes Set-top-box, Viewing Card (VC), Out Door Unit, Antenna and a 10-metre wire, provided at no extra cost. If you use extra wire above 10 meter, then you need to pay Rs 12 per meter for extra wire above 10 meter to installation team.
    • The offer price also includes 1-month activation of Hindi Lite HD Pack Subscription. You can use this set top box on normal (HD) TV any pack after 1-month free subscription through Tata Sky customer care.
  • Delivery and installation will be done by an authorized Tata Sky technician. We will deliver and install your products through locale authorize installation partner.
  • They will automatically contact you after successfully place order from your side for secluding appointment with you within 4-24 working hours. The product is under 3 year Tata Sky warranty.

Need Help buying this products:

Please call us @ 011-40467248   Email Us : info@onlinedth.co.in

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tata Sky HD Set Top Box- With 1 Month Hindi Lite Pack Free”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. I want more Kannada channels instead of Marathi and bengali
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150346
  • Q2. I need all Bengali and Hindi channel against of others Region...with 24 assign HD channel ?
    Ans. Dear Sir conform to cusomer care-9711150346
  • Q3. I want more Kannada, sports instead of bengal,marathi, Punjabi malayalam, ,odia,Gujarati and doordarshan
    Ans. Dear Sir conform to customer care no-9711150346
  • Q4. I want more telugu channels
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q5. Can I have more sports and punjabi channels in place of other regional channels
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150346
  • Q6. IPL OFFER
    Ans. Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/tatasky/
  • Q7. new connection
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care=9711150346
  • Q8. I want a new connection of Tata sky .Which is having dhamak pack of 199/-(220/) and one regional pack of marathi channels.how much price of new connection set this above packs,please tell me.
    Ans. Online price -1699 Sir tata sky dhamaka pack HD Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/airtel-digital-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q9. English movie chanels pack price
    Ans. Dear Sir Conform to Customer Care-9711150346
  • Q10. I want to to take BENGALI BASIC plan.Except free channel,what pay channels can I see.Will I pay extra price.
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-33036436 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.