011-40467248
Cart 0
All India Tata Sky HD Set Top Box

Tata Sky Multi Connection for 2nd TV

  •   5-Star |
  • 1 Reviews
26 Sold in last 45 minutes.
  • Current Active Pack
  • Only for Existing Customers
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

(1 customer review)
Price: Rs 1699
Sale: Rs 1399
You Save Rs.300 (18% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

  • Get one MultiTV Connection per television.
  • Watch different channels on different televisions at any given time.
  • Subscription charges for the 1st connection applicable as per the package selected.
  • Avail of the same package on the 2nd, 3rd and 4th connection through a MultiTV connection.

If You are facing some confusion then please call us at: +11-40467248

1 review for Tata Sky Multi Connection for 2nd TV

  1. :

    New connection

Add a review

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. Primary connetion is active. As regard to secondary connection, it was deactivated some times before. Now I want to activate. It has become very difficult to contact you through customer service number. Pl. do the needful
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q2. you say 39% Discount off online Purchase but not discount after cart ?
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q3. hd connection lgvana h
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q4. I want to new tata sky connection please call me urgent.
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q5. New priz
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q6. New priz
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q7. New priz
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q8. 999
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q9. Town kotharaod visakhapatnam a.p state
    Ans. Dear Sir conform to customercare-9711150346
  • Q10. I have one tatasky0 DTH connection at home.I want to get two more connections for two separate Tv's at my home.Please advise the best package with concession on additional Tv's.
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q11. I have one tatasky0 DTH connection at home.I want to get two more connections for two separate Tv's at my home.Please advise the best package with concession on additional Tv's.
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q12. 250 pakege which chennal allowed
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q13. I HAVE INSTALEED 2 NEW LED, PLZ CONFIRM HOW MUCH AMT REQUIRED FOR MULTI CONNECTION
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q14. Offer recharg
    Ans. Dear Sir Full information to cautomer care-9711150346
  • Q15. Need lowest ddh equipment price and monthly recharge prices also minimum channels
    Ans. Dear Sir Full infomation of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q16. This offer get only online?
    Ans. Yes this price is applicable only for online offer. But you can also booked on COD. But COD price will be different
  • Q17. I have requested new tata sky connection.
    Ans. Full information of side onlinedth.co in https://www.onlinedthservice.com/tatasky/
  • Q18. 1 year tata sky offer
    Ans. Dear Sir call to customer care
  • Q19. i have one multi tv connection for south special pack please tell me the packeges prices
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care=9711150346
  • Q20. New connection
    Ans. yes this is new multi connection
  • Q21. Please provide case on delivery
    Ans. You need to book it online.
  • Q22. I want a new connection with 1yr. Package. How much amount pay for it??
    Ans. Sir plz call our customer care @ 011-40467248 for more information
  • Q23. Kay price ha ketna day ka pacg hoga
    Ans. tata sky multi price is 1299 for HD and one month free.
  • Q24. List of channels plz send
    Ans. you can visit our website onlilnedth.co.in
  • Q25. Plz send list of channels name
    Ans. you can visit our website www.onlinedth.co.in
  • Q26. Mujhe tata sky lena h
    Ans. Dear Anshu Srivastva ji, Thanks for your interest. You can book it online yourself from our web portal or you can also call us @ 011-40467248
  • Q27. I have pay 1299 now they call to pay 400 more for the offer ends but still seeing the offer
    Ans. this is multi connection. It means your primary connection is active and you want to start your 2nd tv with same antenna.
  • Q28. I want to buy one multi connection box, how much amount I will pay
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q29. 1 year pack
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q30. I want to two connection. What is the charge
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q31. Monthly package of tata sky
    Ans. Dear, customer All package list and channels on our website www.onlinedth.co.in
  • Q32. Razaranar
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q33. SINGIJANI
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q34. Gouranganagar,Ashwini nagar west Bengal,kol-700162
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q35. Call me
    Ans. Dear customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q36. New connection Call me
    Ans. Dear customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q37. One month reacherge
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in all information on website
  • Q38. I buy new box Tata sky
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q39. Monthly payment
    Ans. Dear Customer, All information on website www.onlinedth.co.in
  • Q40. I am existing customer and having three separate connection in same building. Now I want to know multiple connection package best fitted to me.
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q41. NO 216 .thiruvika steed .T.V .nagar .thurumangalm .cennai.40
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q42. How many chanals is in Tata sky ch
    Ans. Dear Customer, Channels list on website
  • Q43. Sir. Tata sky ke bare me jankari chahta hon
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q44. I want multi connection
    Ans. Dear Customer, Yes multi connection are available You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q45. I want 2018 model set top Box I don't want the current one
    Ans. Dear Customer. sorry sir we dont have this one
  • Q46. This is gives us 1 month free connection?
    Ans. Dear Customer, Yes one month reacharge will get You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q47. It have 1 month free pack
    Ans. Dear Customer, Yes one month reacharge will get You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q48. primary connection is active ,I need to activate my secondary connection. please call back
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q49. Arjent
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q50. Sir If i use your Tata Sky multi conection system then is there any problem will come or not and what it's recharge plan for both boxes togehter
    Ans. Dear Customer, There is no problem
  • Q51. I am your customer since 16 years I need another connection or set top box what will be cost of second set top box
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information availble our webside
  • Q52. 3rd multi connection prize
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ alll information are available on our website
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.