9711150346
Cart 0
All India

Tata Sky Multi Connection

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
28 Sold in last 45 minutes.
  • Current Active Pack
  • Only for Existing Customers
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Free Installation in All Over India

39% Discount off online Purchase

Price: Rs 2199
Sale: Rs 1049
You Save Rs.1150 (52% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

The subscription charges for each MultiTV connection:

1. ₹250 Monthly
2. ₹1420 Semi-Annual
3. ₹2750 Annual

 

Existing customers can opt for MultiTV connection at the following rates:

1. ₹1800 Standard
2. ₹1199 HD
3. ₹8900 Transfer

  • Get one MultiTV Connection per television.
  • Watch different channels on different televisions at any given time.
  • Subscription charges for the 1st connection applicable as per the package selected.
  • Avail of the same package on the 2nd, 3rd and 4th connection through a MultiTV connection.

If You are facing some confusion then please call us at: +91-9729-991-754

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tata Sky Multi Connection”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. Primary connetion is active. As regard to secondary connection, it was deactivated some times before. Now I want to activate. It has become very difficult to contact you through customer service number. Pl. do the needful
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q2. you say 39% Discount off online Purchase but not discount after cart ?
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q3. hd connection lgvana h
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q4. I want to new tata sky connection please call me urgent.
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q5. New priz
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q6. New priz
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q7. New priz
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q8. 999
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q9. Town kotharaod visakhapatnam a.p state
    Ans. Dear Sir conform to customercare-9711150346
  • Q10. I have one tatasky0 DTH connection at home.I want to get two more connections for two separate Tv's at my home.Please advise the best package with concession on additional Tv's.
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q11. I have one tatasky0 DTH connection at home.I want to get two more connections for two separate Tv's at my home.Please advise the best package with concession on additional Tv's.
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q12. 250 pakege which chennal allowed
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q13. I HAVE INSTALEED 2 NEW LED, PLZ CONFIRM HOW MUCH AMT REQUIRED FOR MULTI CONNECTION
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q14. Offer recharg
    Ans. Dear Sir Full information to cautomer care-9711150346
  • Q15. Need lowest ddh equipment price and monthly recharge prices also minimum channels
    Ans. Dear Sir Full infomation of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q16. This offer get only online?
    Ans. Yes this price is applicable only for online offer. But you can also booked on COD. But COD price will be different
  • Q17. I have requested new tata sky connection.
    Ans. Full information of side onlinedth.co in https://www.onlinedthservice.com/tatasky/
  • Q18. 1 year tata sky offer
    Ans. Dear Sir call to customer care
  • Q19. i have one multi tv connection for south special pack please tell me the packeges prices
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/tata-sky-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care=9711150346
  • Q20. I have a tata sky HD connection. I want to rechsrge yearly package of limited channels. Let me know your Price.
    Ans. Pending
  • Q21. New centection
    Ans. Pending
  • Q22. Bangla chanl
    Ans. Pending
  • Q23. Sir mere pass tata sky last 1 year pehle laga hua tha ab deactivate ho gaue hai usse ab kaise use kar sakte hai ji
    Ans. Pending
  • Q24. 10
    Ans. Pending
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 9711-150-346 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.