011-40467248
Cart 0
All India

Videocon D2h Multi Connection Buy online

  •   0-Star |
  • 0 Reviews
25 Sold in last 45 minutes.
  • Current Active Pack
  • Only for Existing Customers
  • Package can be downgarde & upgrade any time.

TODAY'S DEAL

Offer Expired !

Offers Ending in

00

:

00

:

00

Promo Code: STAYHOME

Use Promo code STAYHOME to Get RS.50 Discount.

Promo codes are not applicable for Cash on Delivery(COD) mode of payment

Price: Rs 2199
Sale: Rs 1599
You Save Rs.600 (27% OFF)
(Free Installation) (No hidden charges)

Description

The subscription charges for each MultiTV connection:

Multiroom Offers North, East & West India except Delhi:-
1. Super Gold (1st Connection ₹285/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
2. Gold Maxi (1st Connection ₹315/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
3. Gold Kids (1st Connection ₹340/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
4. New Gold Kids (1st Connection ₹380/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
5. Gold Sports Kids (1st Connection ₹435/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
6. New Diamond (1st Connection ₹450/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
7. Platinum (1st Connection ₹525/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
8. Platinum HD (1st Connection ₹680/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)

Multiroom Offers Delhi:-
1. Super Gold (1st Connection ₹295/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
2. Gold Maxi (1st Connection ₹325/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
3. Gold Kids (1st Connection ₹350/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
4. New Gold Sports (1st Connection ₹390/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
5. Gold Sports Kids (1st Connection ₹445/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
6. New Diamond (1st Connection ₹460/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
7. Platinum (1st Connection ₹535/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)
8. Platinum HD Kids (1st Connection ₹690/Month and 2nd, 3rd, 4th Connection ₹231/Month)

2nd / 3rd / 4th Connection Price:

1. ₹999 Digital Set Top Box
2. ₹999 HD Digital Set Top Box With Free 1 month channel subscription
3. ₹6590 4K Ultra HD STB

  • Get one MultiTV Connection per television.
  • Watch different channels on different televisions at any given time.
  • Subscription charges for the 1st connection applicable as per the package selected.
  • Avail of the same package on the 2nd, 3rd and 4th connection through a MultiTV connection.

If You are facing some confusion then please call us at: +91-9729-991-754

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Videocon D2h Multi Connection Buy online”

Submit Your Review

Ask your Question


  • Q1. why pvr is not abalabal ?
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q2. I want to get multi tv connection of vidiocon d2h
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q3. Recharge
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q4. Can u plz tell total for new connection and yearly chargr
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q5. Cal
    Ans. Dear Sir conform to customercare-9711150346
  • Q6. I am a new constumer i want connection for my tv give some details to get connection
    Ans. Dear Sir conform to customercare-9711150346
  • Q7. Vidokan dth
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q8. Vidokan dth
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q9. Richard
    Ans. Dear Sir conform to customercare-9711150346
  • Q10. Call
    Ans. Dear Sir conform to caustomer care-9711150346
  • Q11. I need durdarson free channel connection what name durdarson free channel box d2h or dth
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150346
  • Q12. 11
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q13. I want to receive installation my box ID no 55451786
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q14. Price
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q15. 4
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q16. Dth free connection
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ and conform to customer care-9711150346
  • Q17. 153542752
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q18. Q6
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q19. Monthly 180 RS recharge
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q20. 1
    Ans. Dear Sir Full information Of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q21. Multiple conctation
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q22. Thanks
    Ans. wlcm sir and another informtion to customer care-9711150346
  • Q23. Pack
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customer care-9711150346
  • Q24. I have send online payment for dth new connection would it received
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150346
  • Q25. New connection
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to customercare-9711150346
  • Q26. Changla allow
    Ans. Dear Sir Full infomation of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q27. tv and dth purchase
    Ans. Dear Sir Full infomation of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And conform to caustomer care-9711150346
  • Q28. new instalation without dish and minimum monthly recharge
    Ans. Dear Sir full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And Conform to customercare-9711150346
  • Q29. Mene Videocon ki dish li 3 month free 2000rs ma
    Ans. Dear Sir Full informaton of Conform to customer care-9711150346
  • Q30. Khamla
    Ans. Dear Sir Conform to customer care-9711150346
  • Q31. How many channels
    Ans. Dear Sir full information of customer care-9711150346
  • Q32. Q6
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And full information of customer care-9711150346
  • Q33. Total cost
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And full information of customer care-9711150346
  • Q34. I want new cannecation on Videocon so please help me
    Ans. Dear Sir You are book of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ and full information customercare-9711150346
  • Q35. Djo
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ and customer care no-9711150346
  • Q36.
    Ans. Dear Sir Full information of side https://www.onlinedth.co.in/product-category/videocon-d2h-dth-set-top-box-new-connection/ And Customer care no-9711150346
  • Q37. How can it recharge
    Ans. Dear Sir inform to Customer care no-9711150346
  • Q38. how many air free channel i can see in case non recharge
    Ans. Dear Sir conform to customer care
  • Q39. How to different airtel
    Ans. Dear sir full informtaion of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q40. New connection price plus Tamil and Telugu sports package monthly package rate
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q41. I want to contact malayalam costumers
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q42. I want to contact malayalam costumers
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q43. I get New multi connection to contact kerela costumers
    Ans. Dear SIr Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q44. 2 can..
    Ans. Dear Sir Full information o side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q45. Want dth connection
    Ans. Dear Sir Full information o side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q46. Siliguri FULBARI
    Ans. Dear Sir Full Information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q47. V
    Ans. Dear Sir Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q48. Videocon d2h free dish
    Ans. Full informaion of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q49. HD
    Ans. Dear Sir Full information of side onlinedth.co.in https://www.onlinedthservice.com/videocon/
  • Q50. For kannada channels whats the package per year
    Ans. Dear Sir Conform to customer care
  • Q51. new contion
    Ans. Thanks for your inquiry. You can also call us at 9711150346
  • Q52. I have old DTH connection before three years, now i want renewal is possible are what?
    Ans. Dear Sir conform to customer care-9711150346
  • Q53. How many months you will give free chanels
    Ans. 1 months
  • Q54. Iam new customer
    Ans. Dear Sir, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q55. Vivekananda Metro backside 3rd Cross
    Ans. Dear Sir, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q56. Need new perches
    Ans. please visit our website www.onlinedth.co.in
  • Q57. 6 month free 1399 vedocon DTH
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q58. 6 month free 1399 vedocon DTH
    Ans. Dear customer, www.onlinedth.co.in
  • Q59. 6 month free 1399 vedocon DTH
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q60. What the scheme for free DTH connection
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q61. Kardampuri
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q62. Yes
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q63. Trasfar (Shifting)
    Ans. Dear Customer, This facility not available.
  • Q64. Give the instructions of dish and dish price 6 month skeem
    Ans. Dear Customer, All detail on website www.onlinedth.co.in
  • Q65. I need new connection for multi tv send your rate and monthly charges for multi tv
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q66. Muje new canection chaye
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q67. 1
    Ans. Dear Customer, website www.onlinedth.co.in
  • Q68. New conection
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/
  • Q69. 1year recharge Price ky hai
    Ans. SIR AAP KA PACKAGE KUN SA HAI
  • Q70. we are calling from karnataka y u guys talk in hindi need to speak in kannada
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q71. how to get Videocon d2h multiple connection to already existing d2h connection
    Ans. sir Please call this numbe 011-40467248 for any query.
  • Q72. 1
    Ans. Dear Customer, www.onlinedth.co.in
  • Q73. Videocon. D2h niocanecshan
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q74. The
    Ans. Dear Customer, You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q75. How many charges...1 st time using ur disc
    Ans. Dear Customer, All detail on website You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in
  • Q76. What is the process of 2nd set up box in one satellite
    Ans. Dear sir You can book your new connection through our website www.onlinedth.co.in You can book through this link also https://www.onlinedth.co.in/direct-pay/ all information available in our webside
  • 24X7 Care

    Happy to help 24X7, call us on 011-40467248 or click here

  • Onlinedth Trust

    Your money is yours! All refunds come with no question asked guarantee.

  • 100% Assurance

    At Onlinedth, we provide 100% assurance. If you have any issue, your money is immediately refunded. Sit back and enjoy your shopping.

  • Our Promise

    Happiness is guaranteed at Onlinedth. If we fall short of your expectations, give us a shout.